Gratis workshop administratie en budget op orde voor inwoners van Zoetermeer. 

Fotograaf: Josje Deekens
Gratis workshop administratie en budget op orde voor inwoners van Zoetermeer. Fotograaf: Josje Deekens (Foto: )

Workshop administratie en budget op orde

Zoetermeer - Speciaal voor inwoners van Zoetermeer organiseert de Volksuniversiteit Zoetermeer een gratis workshop Administratie en Budget op orde. De workshop wordt gegeven door opruimcoach en budgetcoach Marianne Bodenstaff van Huishouden op Orde.

 De workshop is bedoeld voor mensen die het overzicht in hun administratie en financiële huishouding kwijt zijn. Die stapels papieren hebben liggen waar nog wat mee gedaan moet worden zoals betalen, declareren, reageren of opruimen. Maar ook voor mensen die niet goed weten wat precies hun inkomsten en uitgaven zijn elke maand. Met deze workshop leren ze weer uitkomen met hun inkomen!

 Meer informatie of aanmelden kan via: https://volksuniversiteit-zoetermeer.nl/cursussen/workshop-administratie-en-budget-op-orde/

 Volksuniversiteit Zoetermeer organiseert de workshop administratie en budget op orde. Marianne Bodenstaff van Huishouden op Orde is de docent. Naast workshops biedt Marianne ook 1-op-1-coaching bij mensen thuis aan en online cursussen. Meer informatie over haar en haar bedrijf Huishouden op Orde vind je op www.huishoudenoporde.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden