Foto:

Klassiek Zoetermeer programmeert eerste concert

ZOETERMEER - De CultuurZomer is al een tijdje van start en er blijven leuke activiteiten bijkomen! Het traditionele Openluchtconcert van Klassiek Zoetermeer op de Markt wordt door organisator Floravontuur Promotie Zoetermeer op zondag 2 augustus omgebogen naar een prachtig concert in het Stadstheater. Zo kan iedereen dit seizoen tóch live of digitaal gaan genieten van de prachtige klassieke muziek van het Ebony Ensemble tijdens Klassiek Zoetermeer. 

Het Ebony Ensemble, onder leiding van dirigent Michel Havenith, komt op 2 augustus met een gevarieerd programma met onder andere Jeux d’Enfants van Bizet, Children’s Corner van Debussy, Libertango van Piazolla, De Seizoenen van Tsjaikovsky en sluit af met de beroemde wals uit Doornroosje van Tsjaikovsky. Voor het Zoetermeerse ensemble komt er met dit optreden een einde aan de coronastilte die noodgedwongen moest worden opgenomen. Het ensemble zag al een streep gaan door Klassiek Zoetermeer, maar staan nu te popelen dat het concert wel door kan gaan.

In samenwerking met CKC& partners zal als voorprogramma het Zoetermeers talent Chun Wai Ng het podium pakken met zijn gitaar. De middag wordt gepresenteerd door Laurens de Groot. Laurens is een verhalenverteller, acteur en een bekend gezicht in Zoetermeer.

Erbij zijn?

Het concert start om 15:00 uur en wordt gegeven in de Grote Zaal van het Stadstheater. Maximaal 60 bezoekers kunnen gratis bij dit intieme concert aanwezig zijn. I.v.m. de RIVM-richtlijnen dient er van tevoren gereserveerd te worden op de website van het Stadstheater.

Livestream

Niet de mogelijkheid om er live bij aanwezig te zijn? Gelukkig zal er zal een livestream beschikbaar zijn, waardoor nog veel meer geïnteresseerden het concert digitaal kunnen bijwonen.

Bekijk het totale programma

Benieuwd naar alle leuke activiteiten en initiatieven die in de CultuurZomer plaatsvinden? Bekijk de totale programmering tot nu toe op www.cultuurzomer079.nl en mis niks!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden