Zomervakantie van start, VakantieBieb weer geopend

Zoetermeer - De VakantieBieb is weer geopend. Ook dit jaar kunnen alle Nederlanders tijdens de vakantieperiode een zomer vol verhalen beleven met de speciale app van de online Bibliotheek, die de KB namens alle bibliotheken in Nederland aanbiedt. In de VakantieBieb kan iedereen – lid of geen lid van de Bibliotheek – tientallen mooie e-books lezen. Nieuw dit jaar is dat de app ook luisterboeken bevat.

De VakantieBieb is er voor jong en oud. De app bevat een breed assortiment e-books en luisterboeken: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.

Volwassenen kunnen kiezen uit onder andere ‘Otmars zonen’ van Peter Buwalda en ‘De kleine bakkerij aan het strand’ van Jenny Colgan. Jongeren kunnen genieten van boeken als ‘Instagirl’ van Annette Mierswa en ‘Klem’ van Mel Wallis de Vries. En voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld ‘SuperDolfje’ van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens.

Winactie voor jonge lezers
Zoals ieder jaar is er ook deze zomer een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon als ze via www.vakantiebieb.nl doorgeven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

Hoe het werkt??
De VakantieBieb-app met e-books en luisterboeken is beschikbaar in zowel de App Store als in Google Play. Op www.vakantiebieb.nl staan directe links naar de apps. De VakantieBieb is geopend t/m 31 augustus 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden