Foto:

Walk & Talk begint weer

ZOETERMEER - De Walk & Talk, de succesvolle netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden, begint weer. Na maanden elkaar alleen online gesproken te hebben, komen we op dinsdag 28 juli weer om 9.30 uur samen in het Forum (Stadhuisplein 1), de hoofdvestiging van de bibliotheek. De koffie of thee staat voor je klaar.

Stylingscoach Chris Khouw zal tijdens deze Walk & Talk spreken over het eigen maken van een aantal persoonlijke vaardigheden om jezelf en of jouw bedrijf beter te presenteren. Vaardigheden die als bouwstenen dienen om de opdracht als Zzp’er of baan binnen te krijgen. Welke dingen komen er bij kijken zodat jij een aantrekkelijk persoon bent om aan te nemen of als ZZP’er zaken mee te gaan doen? Natuurlijk is zoals altijd voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Mis deze kans niet en sluit je aan bij het vrijblijvende gratis netwerk van werkzoekenden in Zoetermeer. Samen staan we sterk in de zoektocht naar werk. Deelname aan de Walk & Talk telt voor het UWV als sollicitatieactiviteit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden