Steffen Morrison heeft de eer om na de coronacrisis af te trappen.
Steffen Morrison heeft de eer om na de coronacrisis af te trappen. (Foto: Julie Blik Fotografie)

Er klinkt weer muziek uit het Stadstheater!

De afgelopen tijd heeft iedereen online thuisconcerten, maar eerlijk is eerlijk er gaat niets boven een live concert. Dan ervaart men pas echt de muziek zoals deze bedoeld is. Het eerste live concert in het Stadstheater na de sluiting is van Steffen Morrison.

zoetermeer - Tijdens de speciale zomerprogrammering in het Stadstheater geeft muzikant Steffen Morrison een intiem theaterconcert over zijn muzikale helden. Steffen groeide op met diverse muzikale invloeden: de soul van James Brown en Otis Redding, de harmonieuze sound van The Crystals, de rock van de Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Steffen is inmiddels uitgeroeid tot een ras-entertainer! Hij speelt al jarenlang festivals en clubs af met kleine intieme songs over immense hartzeer en sores, maar ook met songs over lichtere zaken waarmee hij het dak eraf knalt.

Deze voorstelling heeft een speciale theaterbeleving. Voor deze exclusieve programmering neemt het publiek, net als de artiest, ook plaats op het podium. Het Stadstheater garandeert een intieme sfeer, uitstekende kwaliteit, de magie van het theater en de veiligheid van alle bezoekers.

zatere 25 juli
19:00 & 21:00 uur | prijs: €22,50
www.stadstheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden