Het Wapen van Zoetermeer is een bijzondere locatie voor uw feest of partij.
Het Wapen van Zoetermeer is een bijzondere locatie voor uw feest of partij. (Foto: Het Wapen van Zoetermeer )

Feest bij Het Wapen van Zoetermeer

Robbert Roos

'Wij staan
voor u klaar'

Na een lange gedwongen en noodzakelijke Corona-sluiting mag het team van Het Wapen van Zoetermeer eindelijk weer doen wat zij leuk vinden; het verzorgen van uw feest, partij of bijeenkomst. Ook bruidsparen kunnen elkaar weer het ja-woord geven op deze historische locatie. Reno Hilgersom en zijn team heten u dan ook van harte welkom voor een feest bij Het Wapen van Zoetermeer. .

Zoetermeer - De afgelopen coronaperiode laat eigenaar Reno Hilgersom van Het Wapen van Zoetermeer graag zo snel mogelijk achter zich. "We hebben ons prima weten te redden, maar een lege partyboerderij is geen leuk gezicht." Gelukkig hebben de eerste evenementen bij Het Wapen van Zoetermeer inmiddels plaatsgevonden en worden de eerste afspraken voor nieuwe feesten en vergaderingen weer gemaakt. Ook zijn de eerste huwelijken weer voltrokken. Daarmee is ook het team van Het Wapen van Zoetermeer weer verzekerd van werk. Wist u dat Het Wapen van Zoetermeer de beste trouwlocatie is van Zuid-Holland behoort op grond van reviews van bruidsparen? Er is dan ook van alles mogelijk in het diner- en partyboerderij. "We hebben grote zalen. Door te spelen met de indeling kan iedereen prima afstand houden. Ook op ons grote buitenterrein zijn volop mogelijkheden. Bij minder weer kunnen mensen terecht onder een van de drie historische hooibergen", legt Reno enthousiast uit. Misschien zijn er mensen die nog twijfelen omdat de versoepeling van de maatregelen bij een nieuwe uitbraak weer teruggedraaid kan worden. Ook deze mensen kan Reno geruststellen. "Indien we weer moeten sluiten kan iedereen bij ons kosteloos een reservering annuleren." Ook voor een datum later dit jaar kunt u dus nu al zonder verplichtingen reserveren. "Voor vragen over de mogelijkheden kan men altijd bellen of een afspraak maken", licht Reno Hilgersom toe. "Wij staan met raad en daad voor u klaar."

Het Wapen van Zoetermeer

Diner- en partyboerderij Het Wapen van Zoetermeer is gevestigd aan de Zegwaartseweg 31 2723 PA in Zoetermeer. Telefoon: 079/7600055 of email: info@hetwapenvanzoetermeer.nl Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur voor informatie, bezichtigingen en contact. Afspraak buiten openingstijden mogelijk. Ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig. www.hetwapenvanzoetermeer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden