Foto:

Hagenpreek aan Voorweg

Zoetermeer - Zondag 12 juli zal de kerkdienst van de Oosterkerk om 16.00 uur buiten worden gehouden op een grasveld langs de Voorweg (voor zover het weer het toelaat). Timo Hagendijk zal het in deze hagenpreek hebben over het thema ‘Buitenspel’. Hij verzorgt deze openluchtdienst samen met de HART4U band. Het is een bijeenkomst voor jong en oud. 

Timo is de nieuwe pionier in Oosterheem. Hij preekt uit Handelingen 9 vers 1 - 19a. Heb je zo je best gedaan om een doelpunt te maken. Sta je buitenspel! Zoiets overkomt Saulus. Hij doet ontzettend zijn best voor God. Maar dan zet God hem buitenspel. Hoe zit dat op dit moment bij jou? Misschien heb je God buitenspel gezet of heeft Hij jou buitenspel gezet. God laat het er niet bij zitten. Zoals Hij jou ook niet laat zitten. 

Deze hagenpreek geeft iedereen de mogelijkheid om weer met zijn allen een dienst te beleven en om met elkaar te zingen. Aanvang: 16.00 uur. Locatie: Achterpad 21 (ingang naast het parkeerterrein van de Intratuin). Vooraf aanmelden via oosterkerkzm.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden