Foto:

Eerste Kleuterbios na corona lockdown in samenwerking met de Efteling

Zoetermeer - Zoals eerder aangekondigd zal Kinepolis dit jaar unieke Efteling content vertonen die exclusief bij Kinepolis bioscopen in Nederland in première zal gaan. Wegens de gevolgen van Covid-19 en daarbij de sluiting van de bioscopen, ging de eerder geplande Efteling voorstelling niet door. Op 26 juli zal nu de eerste Kleuterbios met Efteling content plaatsvinden.

Alléén bij Kinepolis zal er speciaal voor de allerkleinste bezoekers een Kleuterbios worden georganiseerd met Efteling content. Op 26 juli zal Kinepolis nieuwe afleveringen van Jokie en Jet vertonen en de (bekende) liedjes met de videoclips. Deze voorstelling zal bij alle 18 vestigingen van Kinepolis te zien zijn.

Kleuterbios bij Kinepolis
De Kinepolis Kleuterbios is voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Gecombineerd met de sprookjesachtige verhalen van de Efteling wordt dit een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

Jokie en Jet
Jokie, het bekende karakter uit de Efteling, gaat als een echte ontdekkingsreiziger op pad. Samen met zijn vriendinnetje Jet verkent hij de hele wereld. Met hun luchtballon komen ze op allerlei leuke plekken waar ze vrolijke avonturen beleven. Reizen is een feestje, ga jij mee op avontuur?

Praktische informatie Kleuterbios

Wanneer: 26 juli 2020 Start voorstelling: 11:00 uur Inloop vanaf: 10:45 uur Speelduur: rond de 70 minuten Ticketprijs: 8,- euro, inclusief limonade Te beleven in: Kinepolis Zoetermeer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden