Foto:

Zomers jeugdprogramma op het gloednieuwe terras ‘ZOmer in het Hart’

Zoetermeer - Op woensdagmiddag 8 juli om 12:00 uur wordt het gloednieuwe terras van Museum de Voorde, Forumbibliotheek en haar Forum Café feestelijk geopend door wethouder Robin Paalvast op het Stadhuisplein. Gedurende de hele zomer kun je heerlijk op het zonnige terras zitten, lunchen, lekkere drankjes drinken terwijl kinderen de hele zomer aan allerlei leuke activiteiten kunnen deelnemen. Het terras is van dinsdag t/m zondag geopend van 12:00 – 17:00 uur op het Stadhuisplein.

Samenwerking

Museum de Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café gaan deze zomer een geweldige samenwerking aan om een gezellig cultuur-terras vol met leuke activiteiten voor ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en hun (klein)kinderen te kunnen realiseren. 

Forum Café

Gedurende de zomermaanden gaat het Forum Café naar buiten! We staan met een leuke bakfiets bar op het terras. Er is een speciaal zomermenu vol met verkoelende waterijsjes, een kids combo menu, gezonde wraps en fruitige smoothies. Gedurende de eerste week zullen er frisse mocktails geserveerd worden en krijg je 10% korting op je bestelling!

ForumKids VakantieLOL op het terras! 

Wij gaan naar buiten! De hele zomervakantie lang zijn er wekelijks leuke activiteiten voor kids te beleven. We gaan iedere woensdag Zomerlezen, maak je eigen kunst op de Art-Labs-middagen, leer vloggen en speel de hele zomer lang spelletjes op het terras!

ForumKids VakantieLOL Vlogles! 

Wil je weten hoe het is om een echte vlogger te zijn? Doe dan mee met de ForumKidsVakantieLOL Vlogles! We starten woensdagmiddag op 8 juli van 13:00 – 15:00 uur met een gratis les. We gaan het hebben over je camera of smartphone, over vlog ideeën, maar ook over editen om je vlog zo vet mogelijk te maken. 

Zomerlezen 

Kom in de zomervakantie vanaf 22 juli iedere woensdagmiddag van 13:00 - 15:00 uur Zomerlezen op ons nieuwe terras 'Zomer in het hart'. We hebben een heerlijke leeshoek speciaal voor jou ingericht vol met boeken, luchtbedjes, kleedjes en kussens zodat je heerlijk kunt lezen. Het terras kun je vinden op het Stadhuisplein voor het museum, te herkennen aan de oranje en paarse kleuren. Ook is er een Leesconsulent aanwezig om vragen van ouders en verzorgers te beantwoorden op het gebied van lezen.

ForumKids VakantieLOL Knappe Koppen 

Op drie vrijdagmiddagen in de zomervakantie kun je meedoen aan een middag vol toffe proefjes, hoge torens en andere dingen bouwen met Lego of het bouwen van je eigen raket, die we samen met elkaar gaan lanceren.

CKC Art-Labs op het terras

Ook werken we deze zomer samen met het CKC. Het CKC heeft een creatief en muzikaal programma voor kinderen klaarstaan deze zomer. Bij de Art-Labs kun je je eigen kunstwerk maken en wordt het onderdeel van een gezamenlijk kunstwerk voor de stad. Ook kunnen kinderen meedoen aan Art-Lab Zang. Tijdens deze workshop leren kinderen leuke liedjes en leren ze dansen op muziek.

Kijk voor het hele programma op onze website: https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/nieuws/zomerterras.html

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden