Foto:

Sponsorcommissie FC Zoetermeer goed op stoom

Zoetermeer - In 2019 heeft FC Zoetermeer een nieuwe sponsorstrategie omarmt waarbij de eerste stap het waarborgen van de hoofdsponsoren was.
Parallel daaraan liep het concept teamsponsoring 'Hoe leuk zou dat zijn!'.

Dit concept, waarbij de sponsoring rondom de teams op alle leeftijden en niveaus wordt verzorgd is het afgelopen seizoen 2019-2020 een knallend succes geworden en FC Zoetermeer is voornemens om dit in het komende seizoen verder uit te rollen.

 De drijvende kracht achter deze nieuwe sponsorstrategie was Dennis Scholten.

Het bestuur van FC Zoetermeer is zeer verheugd mede te kunnen delen dat Dennis ook komend seizoen de sponsorkar bij FC Zoetermeer zal blijven trekken.
Tevens heeft Dennis aangegeven zijn voetbalactiviteiten op een lager pitje te zetten zodat hij de komende tijd volle focus kan hebben op sponsoring bij FC Zoetermeer.

Mocht u vragen hebben over sponsoring dan kunt u zich richten tot Dennis, via sponsorcommissie@fczoetermeer.nl
In gezamenlijk overleg kan worden besproken hoe de hoofddoelstelling van de sponsorcommissie ook voor uw organisatie iets kan betekenen: “Door middel van sponsoring FC Zoetermeer leuker en beter maken waarbij sponsors resultaten boeken en goed voor de dag komen.”

Voor meer informatie rondom sponsoring bij FC Zoetermeer kunt u terecht op https://www.fczoetermeer.nl/sponsorcommissie/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden