Senioren dineren feestelijk in de Petuniatuin’

Zoetermeer - Eindelijk! De deuren van activiteitencentrum de Petuniatuin in Seghwaert zijn weer geopend! Een grote opluchting voor velen want zowel de deelnemende senioren, als de trouwe vrijwilligers hebben deze gezellige ontmoetingsplek maandenlang gemist!
Met een uitgebreid aanbod aan verschillende activiteiten voor senioren, werd op woensdag 1 juli 2020 de ‘Open Tafel’, een ontmoetingsactiviteit waar gezamenlijk een verse warme maaltijd gegeten wordt, feestelijk geopend! Iedere doordeweekse dag van 12:00 tot 13:30 vindt de Open Tafel plaats in de Petuniatuin onder begeleiding van betrokken vrijwilligers vanuit de Unie van vrijwilligers (UVV).
Woensdag 1 Juli stonden vrijwilligers Thea, Lidy & Anna vol enthousiasme klaar om de senioren feestelijk welkom te heten. Daarna doken de vrijwilligers de keuken in om de koelverse maaltijden op te warmen die eerder door de mensen zelf uit een ruim, wisselend assortiment uitgekozen waren. Met gepaste afstand werd er samen gegeten, gepraat en ook niet onbelangrijk, weer eens fijn gelachen!
Bent u of kent u iemand die na deze veelal eenzame maanden op zoek is naar nieuwe gezelligheid als deelnemer of vrijwilliger? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met Sociaal Makelaar Kelly Wezenberg op T. 06 46 361 374. Zij kan u informeren over alle mogelijkheden binnen de Petuniatuin in Seghwaert! Samen in strijd tegen eenzaamheid - Palet Welzijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden