De vier jonge lopers met hun medaille. Foto: PR
De vier jonge lopers met hun medaille. Foto: PR (Foto: )

Corona of niet: toch nog de Avond4daagse gelopen

De Avond4daagse moest dit jaar geannuleerd worden door de maatregelen rondom het coronavirus. Er kon niet massaal gelopen worden, wat natuurlijk ontzettend jammer is, en dus heeft de organisatie naar een andere mogelijkheid gezocht om iedereen toch te kunnen laten wandelen.

zoetermeer - En die werd gevonden: de Home Edition! Binnen twee weken tijd vier keer een zelf gekozen afstand (2,5, 5 en/of 10 kilometer) lopen met de eRoutes app!

Esmée (3), Isa (4), Zoë (7) en Kai (7), vier leerlingen van IKC De Piramide, waren enorm teleurgesteld toen de Avond4daagse afgelast werd.

De jongste meiden wilden heel graag hun eerste medaille binnenhalen en Kai en Zoë zagen respectievelijk hun tweede en vierde medaille door de neus geboord worden. Ze waren dan ook erg blij toen ze hoorden over de Home Edition en gingen de uitdaging van 5 kilometer wandelen per keer maar al te graag aan. Enthousiast werd er in totaal meer dan 22 kilometer afgelegd! Vol trots konden zij nog voor de vakantie hun welverdiende medailles in ontvangst nemen.

Het is nog altijd mogelijk je op te geven voor de alternatieve Avond4daagse. Meedoen kan tot eind augustus. Voor meer informatie, kijk op www.avond4daagse.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden