Foto:

Robin Paalvast opent ZOmer in het Hart op 8 juli!

ZOETERMEER - Museum De Voorde, Bibliotheek Zoetermeer en het Forum Café bundelen deze zomer hun krachten en realiseren op het Stadshuisplein een nieuw cultuur-terras genaamd ZOmer in het Hart! Gedurende de zomervakantie zijn alle Zoetermeerders welkom om te genieten van het terras met catering en programmering voor kinderen, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Het programma varieert van Oud-Hollandse spelletjes voor kinderen, heerlijk Zomerlezen op de woensdagmiddagen, het maken van vlogs voor jongeren en nog veel meer. 

Corona Crisis

De culturele sector wordt hard geraakt door de Corona Crisis. Maar juist in deze tijd is kunst en cultuur van onschatbare waarde. Daarom maken de culturele instellingen en verenigingen zich hard voor een mooi programma voor alle Zoetermeerders. Een programma dat Zoetermeerders raakt, inspireert en verbindt.

Programma

Gedurende de hele zomer staan er veel leuke activiteiten in de planning. Zo kun je leren vloggen, bouwen met LEGO, iedere woensdag op opblaasbedjes lezen en nog veel meer. Hou de website van Bibliotheek Zoetermeer en Museum de Voorde in de gaten voor een actueel programma en mogelijkheid tot aanmelden.

Forum Café

Het Forum Café gaat gedurende de zomermaanden op pad! Ze staan met een leuke bakfiets bar op het terras. Je kunt er frisse waterijsjes kopen, een lekkere take-away lunch eten of fruitige smoothies bestellen. Gedurende de eerste week zullen er frisse mocktails geserveerd worden en krijg je 10% korting op je bestelling.

Uitnodiging

Hierbij nodigen wij de pers van harte uit om verslag te doen van de feestelijke opening op woensdag 8 juli door wethouder Robin Paalvast. Graag vernemen we of je van deze uitnodiging gebruik wilt maken. De locatie is Stadhuisplein Zoetermeer (tegenover Museum De Voorde), en de opening zal plaatsvinden op 8 juli om 12:00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden