In het Funpark GOLF RAAK! kun je spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Foto: WGA
In het Funpark GOLF RAAK! kun je spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Foto: WGA (Foto: WGA)

Golfen in het GOLF RAAK! Funpark

Robbert Roos

marco van noort: 'Het gaat een heel leuke dag worden'

GOLF RAAK!

GOLF RAAK! is een initiatief van de NGF en haar sponsoren om golf breder onder de jeugd bekend te maken en kinderen met een hoge funfactor te laten proeven. Enthousiast geworden? Op www.westerparkgolfacademy.nl/events kun je je inschrijven voor deze toffe dag, die aangekleed zal worden met gezellige stands waar u ook kunt eten en drinken.

De golfsport kan de laatste jaren rekenen op een toenemende belangstelling. Dat is goed nieuws. Toch is er voldoende ruimte voor nieuwe jeugdleden. Daarom organiseert Westerpark Golf Academy op zaterdag 4 juli, tijdens de hernieuwde opening, een vriendjes en vriendinnetjes dag voor kinderen. Van 10.00 uur tot 15.00 uur wordt speciaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar het GOLF RAAK!-Funpark opgetuigd. De ouders kunnen zich ook inschrijven voor proeflessen, gratis oefenen op de Driving Range en kijken naar de challenges voor leden op Hole 1 en Oefengreen.

Zoetermeer - Marco van Noort, samen met Ronald Mos eigenaar van Westerpark Golf Academy (WGA), stelt het evenement open voor iedereen. “We hebben alle basis scholen benaderd om mee te doen”, vertelt hij. “Onder het motto ‘Golf is altijd RAAK!’, een programma van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), kunnen kinderen in het, 600 m2 grote, opblaasbare golfdorp plezier maken met hun vriendjes en spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Voorafgaand aan dit evenement hebben de golfleraren van Westerpark Golf Academy contact gehad met verschillende scholen en gaven bij sommige van hen ook gastlessen. “Het gaat echt een heel leuke dag worden”, legt Marco uit. “We maken er een grote happening van. Zo kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de sport aan de hand van leuke spelvarianten.” Wat te denken van de populaire hole in the wall en snoepmachine. Wie maakt de leukste golf selfie of slaat de meeste punten? Krijg je daarna de smaak te pakken? Vraag dan gratis proeflessen bij WesterparkGolfAcademy en de GOLF RAAK!-pas aan. Met jouw persoonlijke GOLF RAAK!-pas krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en kun je iedere maand coole prijzen winnen! De lessen van WGA voor kinderen zijn op zondag, woensdag en vrijdag.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden