Nu ook doordeweeks kerkdiensten

ZOETERMEER - Contacten onderhouden is er niet gemakkelijker op geworden. Daarom komen twee Zoetermeerse kerken dichterbij dan ooit. De kerk mag namelijk weer open; voor de leden, maar daarnaast voor iedereen in de stad. De Lichtzijde in De Leyens en het Kompas in het Dorp zijn daarom vanaf juli ook doordeweeks geopend.

De twee kerken geven zo de gelegenheid om ook doordeweeks stil te staan bij alles wat Zoetermeerders bezighoudt. Om te praten over corona (of juist niet), om stil te staan bij alles wat er is gebeurd, om te bidden of om een kaarsje aan te steken. Of gewoon, om bij te praten met een kop koffie of thee.

Op maandagochtend en donderdagmiddag kan dit in de Lichtzijde, op dinsdagochtend en donderdagochtend bent u welkom in het Kompas. 's Ochtends van 10.30 tot 12.00 en in de middag van 14.00 tot 15.30 uur.

De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Het Kompas vindt u aan het Piet Heinplein, Samenwerkingsgemeente de Lichtzijde is gevestigd aan de Broekwegzijde.

Bij alles volgen de kerken uiteraard alle RIVM-richtlijnen. Toch kun je ook op een afstandje tot waardevolle gesprekken komen en nieuwe inzichten, zo is de overtuiging van de organisatoren. De kerk is er immers voor iedereen.

Voor meer informatie: zie www.gkvzoetermeer.nl www.delichtzijde.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden