Foto:

Ricardo Sibelo organiseert djembéshow in open lucht

Zoetermeer - Met in achtneming van de 1.5 m afstand geeft Koko Lawson met zijn leerlingen op maandag 6 juli om 19.00 uur een klein open lucht concert op het grasveld bij The Dance Studio Ricardo SIbelo aan de Zegwaartseweg 46a .

Door de coronacrisis was het niet mogelijk om lessen te volgen. Maar door de souplesse van 1 juli is het weer mogelijk om bij elkaar te komen op de aangeraden afstand van 1.5m. De voorstelling of deze djembé show is de afsluiting van het afgelopen schooljaar. De toegang is gratis..

Laat je inspireren door de altijd vrolijke en enthousiaste Koko. Hij weet als geen ander bij iedereen het beste naar boven te halen en voor je het weet creëren we met z’n allen een spetterende trommelshow. Dat geeft een enorme kick. Stap voor stap wordt iedereen meegenomen in deze muzikale ontdekkingsreis. Koko geeft nu ruim 3 jaar les in The Dance Studio Ricardo Sibelo.
En na afloop is er tijd voor een hapje en een drankje.

Op het grote grasveld zitten de leerlingen/ deelnemers op 1.5 – 2.0 m uit elkaar in een halve cirkel. Het grasveld is zo groot, dat er met gemak 100-150 mensen op een onderlinge afstand van 2.0m de voorstelling kunnen bijwonen.

The Dance Studio Ricardo Sibelo telefoon: 079 – 343 1700 info@ricardosibelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden