Gratis puzzelmagazine voor senioren

Zoetermeer - Ondanks het feit dat de coronamaatregelen wat zijn versoepeld, is het nog steeds een lastige tijd voor veel senioren. De activiteiten van Palet Welzijn worden weer opgestart, maar helaas kunnen nog niet alle activiteiten doorgang vinden. Hierdoor blijven de sociale contacten beperkt voor deze groep. Dat geldt zeker voor de Zoetermeerse senioren die tot de risicogroep behoren. Danielle Privee van Palet Welzijn: “Veel ouderen zijn al meer dan 10 weken aan huis gekluisterd. We hebben samen Piëzo, UVV, stichting Present en Zoetermeervoorelkaar vele acties uitgevoerd. Zo zijn bij veel senioren bloemen bezorgd en hebben we op Koningsdag bij verschillende seniorencomplexen gezorgd voor muzikaal vermaak. De boodschappendienst en maaltijdservice zijn nog steeds actief."

Gelukkig kan iedereen even naar buiten voor een boodschap of een wandeling, maar het leven is echt anders dan voor de coronacrisis. "We horen van veel senioren dat zij zich vermaken met kruiswoordpuzzels, cryptogrammen en woordzoekers. Vanaf deze week ligt er daarom voor onze senioren een gratis puzzelmagazine klaar op onze locaties. Een cadeautje van Palet Welzijn en Nian uitgevers.”

Wilt u ook het gratis puzzelmagazine ontvangen? Vraag bij de sociaal makelaar in uw wijk zie www.paletwelzijn.nl op de pagina ‘Activiteiten voor ouderen’.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden