WesterpakGolfAcademy Opening 4 juli 2020

Zoetermeer Komende zaterdag 4 juli organiseert Westerpark Golf Academy een vriendjes en vriendinnetjes dag voor kinderen. Van 10:00 uur tot 15:00 uur wordt speciaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar het GOLF RAAK!-Funpark opgetuigd. De ouders kunnen zich inschrijven voor een gratis fitting, oefenen op Hole 1 en meedoen aan de Up&Down Challenge 9 holes op de oefengreen.

Onder het motto ‘Golf is altijd RAAK!’, een programma van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), kunnen kinderen in het opblaasbare golfdorp lekker plezier maken met hun vriendjes en spelenderwijs kennismaken met de golfsport. Voorafgaand aan dit evenement hebben de golfleraren van Westerpark Golf Academy contact gehad met de scholen in de regio en bij sommige werden ook gastlessen gegeven.

Wat te denken van de populaire hole in the wall en snoepmachine. Wie maakt de leukste golf selfie of slaat de meeste punten? Krijg je daarna de smaak te pakken? Vraag dan een gratis GOLF RAAK!-pas aan. Met jouw persoonlijke GOLF RAAK!-pas krijg je gratis toegang tot de driving ranges op deelnemende banen en kun je iedere maand coole prijzen winnen!

GOLF RAAK! is een initiatief van de NGF en haar sponsoren om golf breder onder de jeugd bekend te maken en kinderen met een hoge funfactor te laten proeven.

Op www.westerparkgolfacademy.nl/events kun je je inschrijven voor deze toffe dag!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden