Maarten, Laurens, Diëgo en Peter van 'Sweet Garden' zijn er helemaal klaar voor. Foto: Robbert Roos
Maarten, Laurens, Diëgo en Peter van 'Sweet Garden' zijn er helemaal klaar voor. Foto: Robbert Roos (Foto: Robbert Roos)

Echte vakantiesfeer in Zoetermeer

Robbert Roos

Wuivende palmen, houtsnippers op de grond, klinkende glazen en de heerlijke geur van een net opgestookte grill; een idyllisch vakantieoord? Nee hoor, deze sfeer kunt u gewoon ervaren in Zoetermeer. Direct naast het Silverdome in het Van Tuyllpark opent 'Sweet Garden' namelijk haar deuren.

Zoetermeer - Maarten van Dulst van Firstnoise Events is er helemaal klaar voor. "Nu vakantie er voor veel mensen niet in zit wilden we de vakantiesfeer naar Zoetermeer halen", vertelt de ondernemer vol trots. "Vandaar dat we in samenwerking met het Silverdome en Grandcafé Lutz op dit idee kwamen." Direct naast het Silverdome, op de plaats waar Lutz normaal gesproken een terras zou hebben is nu een grote loungeplek gecreëerd. Compleet met lange tafels, grote parasols en gezellige zitjes. "Mensen kunnen hier heerlijk ontspannen onder het genot van een lekker koel drankje of een vers gemaakte cocktail", legt Maarten uit. "We hebben een grote bar die alle soorten drinken verkoopt. Van een frisje of een biertje, tot wijn en wat sterkers. Ook is er een gezellige grill-bar waar mensen terecht kunnen voor een lekkere hamburger, verschillende spiesjes, calamaris, een stokje saté of gegrilde gamba's. Ook een lekker patatje zit in het assortiment. Je kunt hier dus ook een hapje eten. Een Dj zorgt ondertussen voor gezellige muziek." Het complete terras van 'Sweet Garden' behoort direct tot een van de grootste terrassen van Zoetermeer en is ingericht volgens de geldende RIVM-richtlijnen. "Omdat we alles lekker ruim opgezet hebben kan iedereen hier gemakkelijk voldoende afstand houden", legt Maarten uit. "We hanteren zelfs meer afstand dan alleen anderhalve meter. Dus mensen die een terras in de stad toch nét iets te druk vinden kunnen bij ons prima terecht." Op vrijdag 26 juni zal 'Sweet Garden' haar deuren openen. Daarna is het geopend op vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur. Wie alvast een indruk wil krijgen van de sfeer kan terecht op social media. 'Sweet Garden' is o.a. actief op Facebook, twitter en Instagram. 'Sweet Garden' is een initiatief van Firstnoise Events, Silverdome en Grandcafé Lutz.

'Een van de grootste terrassen van Zoetermeer'

Zoetermeer is de plek

Zoetermeer is de plek, dat weten we allemaal. Heb je genoten op het terras van 'Sweet Garden', post dan je foto op social media met de hashtag #Zoetermeerisdeplek. Zo zorgen we met elkaar voor meer bekendheid, en maken we Zoetermeer samen wereldberoemd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden