Foto: Robbert Roos

Bij Pannenkoe voelt u zich thuis

Robbert Roos

'Daar wordt
elke vader toch blij van?'

Voor een vers gebakken pannenkoek is er natuurlijk maar een adres; Pannenkoe Bleiswijk. In een ouderwets gezellig houten chalet kunt u op uw gemak genieten van onze ambachtelijk bereide maaltijden, en ziet u onze pannenkoekenbakkers aan het werk in de open keuken. Loopt het water u al in de mond? U bent van harte welkom in het restaurant, of op het terras.

Bleiswijk - Sinds de crisis heeft Pannenkoe niet stil gezeten. Alle vestigingen hebben intussen een volledige afhaal- en pannenkoerier opgezet. Vanaf het terras naast het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. U zou bijna vergeten dat dit de Randstad is. "Je kunt in de omgeving mooi fietsen", vertelt Joost. "Dan is het toch heerlijk om hier op het terras te pauzeren met een lekkere kop koffie en een vers stuk appeltaart met slagroom?" Voor wie wat stevigere trek heeft biedt de menukaart voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld poffertjes met verse aardbeien en slagroom, of wat dacht u van een pannenkoek frikandel speciaal? "Er zijn ook mensen die niet zomaar van een pannenkoek kunnen smullen vanwege allergieën. Dat is de reden dat wij ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken en poffertjes op de menukaart hebben staan. Voor mindervalide gasten beschikken we over voldoende gratis parkeerplekken voor de deur, waardoor u nooit ver hoeft te lopen naar het restaurant." Wegens de situatie rondom corona is het interieur van Pannenkoe Bleiswijk ruimer opgezet. "We zorgen voor minimaal 1,5 meter afstand, vaak zelfs nog meer." De pannenkoeken kunt u natuurlijk ook afhalen. Ook zijn er speciaal voor Vaderdag leuke ontbijt- of borrelpakketten. Ook een leuke cadeau KOEpon, te koop in de KOEdishop op de site, is een leuk cadeau", merkt Joost op. Dus of u nu bij vader goed voor de dag wilt komen, een terrasje wilt pakken, of lekker wilt smullen van een pannenkoek; u bent van harte welkom.

Bezoek Pannenkoe Bleiswijk

Bij bezoek aan ons restaurant graag vooraf reserveren. Voor het terras is dit niet nodig. U vindt Pannenkoe Bleiswijk aan de Kruisweg 8 2665 HB in Bleiswijk. Telefonisch bereikbaar via 079 – 5931945 of kijk voor de meest actuele informatie op https://www.pannenkoe.nl/locatie-bleiswijk/ Pannenkoe Bleiswijk is ook actief op social media zoals Facebook.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden