Foto:

Wijzigingen bij Apotheek Seghwaert

Zoetermeer - Bij Apotheek Seghwaert is het sinds kort mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen in de week medicijnen op te halen. Dit gebeurt via een afhaalautomaat in de buitengevel (op de hoek van Parkdreef en Tuindreef).

Wanneer medicijnen klaar staan, ontvangt men een afhaalcode per e-mail. De medicijnen liggen dan gedurende 2 dagen klaar in de afhaalautomaat. Deze service wordt gratis aangeboden aan alle klanten. Klanten die gebruik willen maken van deze service kunnen dit per email kenbaar maken (info@apotheekseghwaert.nl).

Vanaf 1 juni sluit de apotheek een half uur eerder en is op werkdagen geopend van 8:00 uur tot 17:30 uur. Op deze wijze sluiten de openingstijden beter aan op die van de huisartsen, dienstapotheek en dienst huisartenpost.

Oude medicijnen kunnen weer worden ingeleverd bij de apotheek. Verwijder hiervoor de doosjes en lever alleen de losse strips in. Verwijder bij flesjes en tubes de etiketten met persoonsgegevens voor uw privacy. Gebruikte injectiematerialen mogen alleen worden ingeleverd in veilige, afgesloten containers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden