Foto:

Meidenafdeling DSO groeit

Zoetermeer - De sv DSO-meidenafdeling groeit ieder jaar harder en vanaf aankomend seizoen hebben we een team in iedere leeftijdsklasse, van de MO9 tot aan de VR1. Zo kunnen we ieder meisje indelen op leeftijd en niveau. Naast onze recreatieteams hebben we ook een talententeam. Zij gaan volgend seizoen spelen in de 3e klasse van de jongenscompetitie. Dit team is voor meiden van 12-13 jaar.

Voor het aankomende seizoen hebben we weer enkele plekken vrij, voor meiden van 11 t/m 16 jaar. Wacht niet te lang en zorg dat je er op tijd bij bent. Heb je interesse om een keer mee trainen met één van onze meidenteams, dan kan dit natuurlijk altijd! Stuur hiervoor een mail naar: svdsomeiden@gmail.com.

Iedereen is van harte welkom voor een vrijblijvende training. Onze jeugd is namelijk weer gestart met trainen, aan de hand van de richtlijnen van het RIVM.

Ons vrouwen 1 is afgelopen seizoen gestart en doet dit niet onopvallend. Ondanks de abrupte beëindiging van het seizoen, zijn zij geëindigd op een mooie 2e plek in de competitie. Volgend seizoen starten zij een klasse hoger, in de 4e klasse. Voor aankomend seizoen zoekt ons vrouwen 1 nog een keepster, dus ken of ben jij diegene die wij zoeken? Stuur dan snel een mail naar: svdsomeiden@gmail.com!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden