Op de foto verlaten bestuursleden Marjolijn Klopper en Dini Bouwmeester (van links naar rechts) het restaurant Smaak & Vermaak met kratten soep, die ze bij de leden van TV Seghwaert gaan bezorgen. Eigenaar en chef Sander Beentjes helpt erbij
Op de foto verlaten bestuursleden Marjolijn Klopper en Dini Bouwmeester (van links naar rechts) het restaurant Smaak & Vermaak met kratten soep, die ze bij de leden van TV Seghwaert gaan bezorgen. Eigenaar en chef Sander Beentjes helpt erbij (Foto: Menno Veldhuizen)

Tv Seghwaert en Smaak & Vermaak slaan handen ineen.

Zoetermeer - Dat de sportclubs en restaurants dicht zijn betekent niet dat er stilgezeten wordt. Ook niet eigenaar en chefkok Sander Beentjes en Tennisvereniging Seghwaert. Samen hebben zij een bijzondere actie bedacht. Speciaal voor de leden van deze club bereidde hij Tom Kha Kai soep. Dit is een van de toppers van Smaak & Vermaak. De leden konden deze soep via de tennisvereniging bestellen en de soep werd dan door de bestuursleden hen thuis bezorgd. Van elke verkochte liter soep is de bezorgkosten van deze actie á €2,50 naar de tennisvereniging gegaan en zo kwam €137,50 in het laatje.

Op de foto verlaten bestuursleden Marjolijn Klopper en Dini Bouwmeester (van links naar rechts) het restaurant Smaak & Vermaak met kratten Tom Kha Kai soep, die ze bij de leden van TV Seghwaert gaan bezorgen. Eigenaar en chef Sander Beentjes helpt bij het dragen van de kratten naar de auto’s.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden