Zovoc winterkampioenen
Zovoc winterkampioenen (Foto: Fred Sonneville)

Volleybalvereniging Zovoc zoekt Zoetermeerse bedrijven als hoofdsponsor(s) voor Dames 1 en Heren 1

Zoetermeer - DE (enige) Volleybalvereniging Zovoc uit Zoetermeer floreert. Dat is fijn nieuws in deze bijzondere tijd. En alhoewel het volleybal door de Corona crisis sinds half maart volledig stil ligt zit het bestuur van Zovoc allerminst stil want men is er van overtuigd dat na regen ook weer zonneschijn komt. Wij gaan er vanuit dat dit voor veel bedrijven ook weer zal gelden. De voorbereidingen voor de start van het nieuwe seizoen zijn dan ook al weer in volle gang.

Zovoc is één van de weinige volleybalverenigingen in Zuid-Holland die fors groeit. Nu zo’n 400 leden. Met name de jeugdafdeling is één van de grootste en in de breedte meest succesvolle in de regio. Wat daar ook bijzonder aan is, is dat in tegenstelling tot de landelijke trend, Zovoc ook veel jongens weet te interesseren voor volleybal. Ongeveer de helft van de jeugd bestaat uit jongens.

De toestroom van al die talentvolle jeugd leidt er ook toe dat er steeds meer jeugd doorstroomt naar de senioren afdeling. Zo bestaan zowel Dames 1 als Heren 1 voor de helft uit spelers/speelsters onder de 20. De jongste is zelfs pas 14!

Dat dit de prestaties alleen maar ten goede komt blijkt wel uit het feit dat Zovoc dames 1 - door 1e te worden - promotie heeft afgedwongen naar de 3e divisie, het hoogste regionale niveau (de regio strekt zich uit van Utrecht, Den Haag tot aan Noord-Holland). Maar hun ambities reiken verder..

Kortom, Zovoc staat in bloei en aan het begin van veel moois. Om die bloei en groei door te zetten is Zovoc op zoek naar hoofdsponsors voor haar 1e Dames en Heren teams. Zoetermeerse bedrijven die er net als Zovoc trots op zijn uit Zoetermeer te komen en hun naam en faam graag bekender willen maken binnen Nederland. Zoetermeerse bedrijven waar net als bij Zovoc teamwork, verbinding en ontwikkeling belangrijke kernwaarden zijn.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld het voetbal gaat het niet om astronomische bedragen per seizoen om hoofdsponsor te worden.

Heeft u interesse om te bespreken wat hoofdsponsor van Zovoc kan betekenen voor uw naamsbekendheid? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar pr@zovoc.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden