Foto:

Vier kinderen uit Zoetermeer maken 66 tekeningen voor ouderen tijdens Moederdag.

Zoetermeer - In deze moeilijke periode is het lastig om goed Moederdag te kunnen vieren. Iedereen wil natuurlijk de belangrijkste vrouw in hun leven bedanken voor dat ze er altijd zijn. Helaas gaat dat nu lastiger dan normaal. Vooral veel ouderen in bejaardentehuizen kunnen geen bezoek ontvangen van hun kinderen en/of kleinkinderen. Oliver (11), Daimerly (9), Fayez (8) en Djenna (6) willen de ouderen graag een hart onder de riem steken.

De voorbereiding voor Moederdag waren al in volle gang bij de kinderen. Allemaal waren ze vol in de weer om een cadeau te maken voor hun moeder. Het zijn bijzondere tijden nu en zelfs kinderen beseffen dat deze Moederdag anders is dan anders. De afgelopen maanden konden de kinderen niet hun opa en oma bezoeken en dat vonden ze heel jammer. Vandaar dat ze besloten om ook een tekening te maken voor hun Oma. Hun oom Eddie hielp hun daarmee om de tekeningen af te leveren bij Oma en hij kwam op het idee om ook tekeningen te maken voor de 66 ouderen in het bejaardentehuis bij hun in de buurt.

Het idee om 66 tekeningen te maken voor de ouderen werd goed in ontvangst genomen door verzorgingstehuis WelThuis de Boomgaerd te Zoetermeer. Het was een hele klus maar Oliver, Daimerly, Fayez en Djenna hebben prachtige tekeningen gemaakt met daarbij een passende boodschap voor de bewoners van het verzorgingstehuis.

‘’Lieve bewoner van WelThuis de Boomgaerd,

U kent ons niet en wij u niet, maar wij willen u graag een hart onder de riem steken op deze mooie dag. Daarom wensen wij u een hele fijne Moederdag!

Liefs,

Oliver (11), Daimerly (9), Fayez (8) en Djenna (6)’’

De tekeningen zijn afgeleverd en hangen nu in de kamers van de ouderen.

Foto: Links naar Rechts Oliver (11), Djenna (6) en Fayez (8)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden