Roald Houterman en Nando Nauman versterken selectie FC Zoetermeer


Foto:

Roald Houterman en Nando Nauman versterken selectie FC Zoetermeer

Zoetermeer - Wederom ziet FC Zoetermeer 2 oud-spelers terugkeren in de selectie voor het nieuwe seizoen. Roald Houterman en Nando Nauman, beiden 24 jaar, zullen in het seizoen 2020-2021 weer het geel-blauw van de club uit Rokkeveen dragen.

"We hebben met beide een goed gesprek gehad waarin we aangegeven hebben hoe wij vanuit FC Zoetermeer komend jaar en de jaren daarna zien en we zijn dan ook blij dat deze jongens daar graag onderdeel vanuit willen maken", aldus hoofdtrainer Leroy Vaes.

Roald Houterman (foto links) is na zijn periode bij FC Zoetermeer een aantal jaar geleden met toenmalig hoofdtrainer Chris Treling meegegaan naar zaterdag 3e klasse Naaldwijk. Na zijn periode bij Naaldwijk is Roald gestopt met voetballen en heeft zich volledig gericht op het lopen van marathons. Sinds anderhalf jaar was Roald wel weer bij FC Zoetermeer betrokken maar dan in het kader van zijn opleiding tot fysiotherapeut als verzorger bij het 2e elftal.
Roald; "Ik heb wel even moeten nadenken, maar het gevoel was goed en ga komend seizoen 100% geven voor FC Zoetermeer."

Nando Nauman (foto rechts) keert terug van DHC waar hij basisspeler was van het 2e elftal en regelmatig werd betrokken bij de hoofdmacht van de Delftse club. Nando wil graag weer spelen voor de club waar hij altijd gespeeld heeft en ook iedereen kent. “Bovendien wil ik graag mijn steentje bij dragen aan de plannen die de club en de trainer mij verteld hebben”, aldus Nando.

Afdeling Voetbalzaken is dan ook verheugd dat hiermee de selectie herkenbaar(der) wordt en blijft, waarbij de zaterdag-selectie momenteel uit meer dan 95% uit ‘eigen jongens’ bestaat en wenst hierbij Roald en Nando veel succes.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden