Blije kinderen, blije ouders!


Home-Start tasjes zijn een groot succes!
Home-Start tasjes zijn een groot succes! (Foto: Nina Koper)

Blije kinderen, blije ouders!

Zoetermeer - Op vrijdag 24 april zijn de coördinatoren van Humanitas Home-Start op pad gegaan met 30 gevulde tasjes voor gezinnen in Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. In die tasjes zaten diverse cadeautjes zorgvuldig uitgezocht voor de verschillende leeftijden kinderen in de gezinnen.

Home-Start was aanvankelijk gestart met het organiseren van een verwenochtend voor de moeders. Door de aangescherpte coronamaatregelen kon dit niet meer doorgaan. Dankzij een gulle schenking van De Pelgrimshoeve, was er extra ruimte om in deze periode iets van afleiding en plezier te bieden. We hebben veel blije gezichten van de kinderen gezien en ook ouders die zichtbaar ontroerd waren door dit onverwachte gebaar.

Home-Start is, ook in tijden van corona, beschikbaar om gezinnen (op afstand) te ondersteunen. Vrijwilligers bieden een luisterend oor, denken mee, geven steun en geven tips waar nodig. Meer weten over het aanbod van Home-Start? Neem contact op met Nina Koper, projectcoördinator Home-Start Zoetermeer. Bereikbaar op 0613404839.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden