Niek Thoen van Gilde Stadsgidsen Zoetermeer bedankt iedereen die gestemd heeft via helpnederlandvooruit.nl
Niek Thoen van Gilde Stadsgidsen Zoetermeer bedankt iedereen die gestemd heeft via helpnederlandvooruit.nl (Foto: )

Gilde Stadsgidsen blij met vijf mille van ING Fonds

Gilde Stadsgidsen Zoetermeer krijgt 5000 euro uit het ING Nederland Fonds. Dit is mede te danken aan alle stemmen die het Gilde kreeg op de website www.helpnederlandvooruit.nl. Hiervoor wil het Gilde de lezers van het Streekblad bedanken.

Zoetermeer - Het Gilde Zoetermeer kreeg onlangs het bericht dat Stadgidsen Zoetermeer in het kader van de actie 'Help Nederland vooruit' van het ING in de prijzen is gevallen. De stadsgidsen sleepten dankzij de vele vele stemmen op www.helpnederlandvooruit.nl de hoofdprijs van maar liefst 5000 euro in de wacht.

Veel stemmen

De ING liet het Gilde Zoetermeer bovendien weten dat, in vergelijking met de rest van Nederland, er echt heel vaak gestemd was op de stadsgidsen. Hiervoor is het Gilde Stadsgidsen Zoetermeer alle stemmers heel erg dankbaar.

Gilde Stadsgidsen Zoetermeer gaat nu heel goed nadenken wat er met dit mooie bedrag gedaan wordt. Op het wensenlijstje van Gilde Stadsgidsen Zoetermeer staat al enige tijd een geluidsinstallatie voor de boot- en koetstochten. Deze ‘headset’ moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn, dus daar gaat het Gilde zich de komende tijd op oriënteren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden