Sportdocenten laten zien hoe je thuis kan bewegen. Foto: Fred Leeflang
Sportdocenten laten zien hoe je thuis kan bewegen. Foto: Fred Leeflang (Foto: )

Picasso Lyceum wil met Zoetermeer bewegen

Zoetermeer - Het Picasso Lyceum doet een oproep aan alle Zoetermeerse scholen en sportverenigingen om deel te nemen aan een gezamenlijk bewegingsplatform. Op deze manier kunnen leerlingen dagelijks zeer gevarieerde digitale beweeglessen volgen.

Werken aan fitheid is belangrijk om s amen deze moeilijke periode te boven te komen.’

Alle scholen staan voor een enorme opgave om leerlingen zo goed mogelijk onderwijs aan te bieden binnen de gestelde kaders. De maatregel die getroffen is om de scholen te sluiten, is ongekend. Naast de uitdaging om het kennisniveau op peil te houden, zijn we druk bezig om ook de praktische componenten vorm te geven.

Ondernemers met een sportschool moeten de deuren sluiten. De economische gevolgen zijn immens. Via het bewegingsplatform kunnen ze een bijdrage leveren aan de fitheid van de Zoetermeerse jeugd. Het is voor jongeren belangrijk om met een voldaan gevoel naar bed te gaan. Dat kan door het schoolritme aan te houden, leerdoelen te behalen en regelmatig te sporten. Bewegen draagt bij aan een geestelijke en fysieke gezondheid. Juist in deze periode belangrijk.

Wilt u een online beweegles aan te bieden, mail dan naar de heer Grootenboer (s.grootenboer@ssvoz.nl) of mevrouw Van Sas (e.vansas@ssvoz.nl).

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden