Een van de deelnemers aan de Piëzo Talentenacademie neemt dankbaar een thuiswerkpakketje samengesteld in de AmbachtenWerkplaats in ontvangst. Foto: Piëzo TA
Een van de deelnemers aan de Piëzo Talentenacademie neemt dankbaar een thuiswerkpakketje samengesteld in de AmbachtenWerkplaats in ontvangst. Foto: Piëzo TA (Foto: )

Thuis je talenten ontdekken met een bouwpakketje

De meeste kinderen zitten de hele dag thuis dan is wat afleiding van harte welkom!

Zoetermeer - Zo kregen de projectleiders van de Piëzo TalentenAcademie heel positieve reacties toen ze 'thuiswerkpakketjes' langs brachten bij de kinderen die deelnemen aan de Academie. De pakketten zijn samengesteld door lerend vrijwilligers van Piëzo en cliënten van Ipse de Bruggen en bevatte onderdelen van veelal gerecycled materiaal. De leerlingen van de sector 'groen' kregen een pakketje om een vogelvoederhuisje te timmeren, aangevuld met wat zonnebloemzaden als voer voor de vogeltjes of om zonnebloemen mee op te kweken. En een mini-zelfkweeksetje voor tuinkers! Medewerkers van de Piëzo TalentenAcademie blijven in deze tijd actief om de kinderen te stimuleren in hun talentontwikkeling. Zo worden er meer thuiswerk pakketten voorbereid. Zowel pakketjes die de kinderen thuis in elkaar kunnen zetten als online pakketten. Kortom Piëzo gaat door met kinderen kennis laten maken met beroepen. Heb jij een vraag over een beroep? Stuur die dan naar talentenacademie@stichtingpiezo.nl en wie weet zie je het antwoord op jouw vraag binnenkort terug in een filmpje van de TalentenAcademie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden