Foto: Shutterstock

Collectanten aan deur zijn niet van Dierenambulance

Op dit moment wordt er in Zoetermeer gecollecteerd door mensen die zeggen dit voor de Dierenambulance te doen. Directeur Ninouk Vermeer van de Dierenambulance & Hospitaal Den Haag e.o. laat weten dat dit niet klopt.

Zoetermeer - De Dierenambulance Den Haag e.o. krijgt momenteel veel meldingen vanuit Zoetermeer dat aan de deur loten worden verkocht en wordt gecollecteerd door mensen die zeggen van de dierenambulance in Den Haag te zijn.

“Wij willen ons nadrukkelijk distantiëren van de persoon en de organisatie die momenteel langs de deuren in Zoetermeer gaat” aldus Vermeer. Dierenambulance & Hospitaal Den Haag e.o is wel afhankelijk van donaties en giften, maar collecteert en verkoopt niet aan de deur. Dat hierdoor zoveel extra telefoontjes binnenkomen is extra lastig omdat de meldkamer van de dierenambulance momenteel met minder personeel werkt.

Voor wie een collectant aan de deur krijgt die zich voordoet als iemand van de dierenambulance: de medewerkers van Dierenambulance Den Haag zijn te herkennen aan het logo van de rennende zwarte windhond met het oranje kruisje. "Voor een dier in nood kunt u ons telefonisch bereiken op tel. 070-3282828. Wij rukken met liefde uit voor gewonde dieren, maar wij komen niet bij u aan de deur collecteren!" besluit Vermeer.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden