De Nicolaaskerk in de Dorpsstraat. Foto: Simone Ouwerkerk
De Nicolaaskerk in de Dorpsstraat. Foto: Simone Ouwerkerk (Foto: )

Nicolaaskerk zendt kerkdienst online uit

Zoetermeer - De Nederlandse bisschoppen scherpen de eerder getroffen maatregelen tegen het Coronavirus aan. Hierdoor is de H.Nicolaasparochie in de Dorpsstraat t/m 31 maart a.s. nagenoeg dicht.

Het parochiebestuur heeft in samenspraak met het pastoraal team besloten om per direct alle publieke vieringen, die in de diverse kerken (Nicolaaskerk, Wijngaard, Tabor, Doortocht en Genesareth) gepland stonden t/m 31 maart te annuleren. Alle bijeenkomsten van het Geloofscentrum in De Kapelaan zijn ook geannuleerd. Bijeenkomsten zoals koorrepetities en de informatieavond over het vormsel worden eveneens geannuleerd. Het parochiebureau is gedurende openingstijden enkel telefonisch bereikbaar of per email.

Er zal iedere zondagochtend om 11.00 uur een besloten viering (zonder parochianen) zijn in de H.Nicolaaskerk, die te volgen is via www.kerkomroep.nl. Het Mariaportaal blijft wel van dinsdag t/m zaterdag open van 9.30 tot ca. 16.00 uur voor stil gebed en het opsteken van een kaarsje. Vanzelfsprekend blijven de pastores beschikbaar voor uitvaarten en ziekenzalving voor zover mogelijk. Hiervoor worden richtlijnen van het bisdom gevolgd. Op www.nicolaasparochiezoetermeer.nl is aanvullende informatie te vinden en leest u hoe u online de viering op zondag via internet kunt volgen.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden