Arie-Jan van der Bijl en Camillus Overmeire van JUST-Notarissen tijdens de 'Betonborrel' die onlangs gehouden werd. Foto: Wim van IJzendoorn
Arie-Jan van der Bijl en Camillus Overmeire van JUST-Notarissen tijdens de 'Betonborrel' die onlangs gehouden werd. Foto: Wim van IJzendoorn (Foto: Wim van Ijzendoorn )

JUST-Notarissen gaat verhuizen

'Nu pakken we door'

Robbert Roos

Als u niet weet wie JUST Notarissen is dan heeft u beslist iets gemist. De afgelopen jaren hebben kantoordirecteur Camillus Overmeire en zijn team op enthousiaste en gedreven wijze het notariskantoor als merk in de markt gezet. En niet zonder succes. JUST Notarissen groeide zo hard dat een nieuwe, grotere locatie niet uit kon blijven. Op maandag 16 maart a.s. opent JUST Notarissen de deuren aan de Albert Einsteinlaan 50 in Zoetermeer.

Zoetermeer – Camillus is gedreven en enthousiast als altijd. Deze geboren netwerker weet als geen ander op een juiste manier zijn doelen te stellen en te halen. “Op twee maart was ik precies tien jaar in dienst. In de afgelopen jaren is JUST een vaste waarde geworden in notarieel Nederland”, vertelt hij. “Arie-Jan van der Bijl heeft mij alle ruimte gegeven om mijn vleugels uit te slaan. Ruimte die ik met twee handen aangepakt heb.” Iedereen kent inmiddels de posters waarmee JUST Notarissen zich immer actueel presenteert. Ook de lage tarieven en sponsoring van evenementen zijn inmiddels overal bekend. “We werken met veel jonge mensen, twee notarissen en een derde in wording. De sfeer is ontspannen met juiste aandacht voor de mens en het product. Door hard in te zetten op de tarieven hebben we een goede slag gemaakt en nu pakken we door.” Die lage tarieven kan JUST Notarissen hanteren door een hoge mate van efficiëntie. “We zijn echt een proceskantoor waarbij ieder teamlid zijn eigen taken heeft. In ons huidige kantoor aan het Bredewater waren sommige processen niet meer goed te plaatsen. Vandaar de verhuizing.”, legt Camillus uit. Het nieuwe pand aan de Albert Einsteinlaan is niet alleen groter, het staat ook op een prachtige zichtlocatie en is inmiddels ingewijd met een heuse betonborrel voor relaties. “De borrel werd erg gewaardeerd. Het was fijn en goed om iedereen op deze manier deelgenoot te maken. Ons nieuwe pand ligt mooi op de hoek bij de rotonde en is groot genoeg voor de toekomst.” Terwijl Camillus dit zegt verschijnt er een brede glimlach op zijn gezicht. “Het verhaal van JUST Notarissen is net een spannend jongensboek”, vertelt hij lachend. “En dat boek is nog lang niet uit. Als het aan mij ligt voegen we er elke keer weer een nieuw hoofdstuk aan toe. We blijven ambitieus natuurlijk.” Het enige wat nog rest is de verhuizing zelf. Ook die gaat helemaal op de JUST-manier. “We willen natuurlijk geen dag verliezen. Daarom blijven we gewoon geopend. Op vrijdag sluiten we af op de oude locatie, om op maandag 16 maart op de nieuwe locatie van start te gaan.” Moeilijk? Nee hoor; dit is ons derde pand, we hebben inmiddels ervaring.”

JUST Notarissen
Albert Einsteinlaan 50 Zoetermeer
Telefoon: 079 / 3239761
Website: www.justnotarissen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden