Beth & Flo  hebben een passie  voor klassieke muziek én het is hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.
Beth & Flo hebben een passie voor klassieke muziek én het is hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen. (Foto: )

Beth & Flo zetten hun klauwen in het klavier

Het pianoduo Beth and Flo speelt woensdag 18 maart de voorstelling 'Rachtime' in Centrum De Regenboog in Zoetermeer. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Virtuoos, muzikaal en ook flink eigenwijs.

Zoetermeer - In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn eigenlijk die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten? Beth & Flo spelen werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana. Dat doen ze in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Pianistes Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar ontdekten ze dat ze graag samen op het podium staan als duo Beth & Flo. Ze hebben een passie voor klassieke muziek én het is hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

Aanvang om 20.15 uur. Adres: Nathaliegang 263. Entreeprijs: 15 euro, tot 25 jaar 5 euro, met Zoetermeerpas is de toegang gratis.


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden