De laatste les van deze reeks op dinsdag 14 april van 15.30 - 17.30 uur vindt plaats in de Hof van Seghwaert. Meld je aan en wie weet is er nog een plekje voor jou! Foto: Piëzo.
De laatste les van deze reeks op dinsdag 14 april van 15.30 - 17.30 uur vindt plaats in de Hof van Seghwaert. Meld je aan en wie weet is er nog een plekje voor jou! Foto: Piëzo. (Foto: )

TalentenAacademie Piëzo 'groene beroepen' gestart

Deze week startte in de wijk Seghwaert de Piëzo Talenten Academie met beroepen 'in het groen'.

Zoetermeer - De enthousiaste groep kinderen begonnen hun ontdekkingstocht naar welke beroepen met groen en duurzaamheid te maken hebben. Wat houden die beroepen in en kan ik dit later zelf ook gaan doen? De komende zeven weken gaan de kinderen aan de slag met vooral veel buiten zijn en leren over beroepen die je daar tegenkomt.
Duurzame, sportieve en échte natuurberoepen. Zo gaan ze op pad met een natuurgids, leren ze over de oertijd en ze gaan ze komende week leren van een professioneel basketbalspeler. Er staat een uitstapje naar de manege op het programma én er zal een landschapsarchitect langskomen!
Ben jij tussen de 9 en 14 jaar, woon je in Seghweart of zit je er op school en wil je deelnemen? De Piëzo TalentenAcademie Seghwaert is elke dinsdag van 15.30 uur tot 17.30 uur aan de Parkdreef 258. In de Ichtuskerk is de ontvangst en van daaruit wordt er vaak buiten een les verzorgd door een gastdocent.
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Meld je aan via jocelyn@stichtingpiezo.nl of bel haar via 06-51948552.
Welkom bij de Piëzo TalentenAcademie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden