De cast van Symphonic Rock Night. Foto: Rob Ulrich
De cast van Symphonic Rock Night. Foto: Rob Ulrich (Foto: )

Symphonic Rock Night in Zoetermeer

Zoetermeer - Martin Reitsma doet voor het Streekblad een interview met Luuk. Veelzijdig als hij is was hij onder meer al sportpresentator op TV bij Studio Sport en Omroep West maar hij organiseert ook al jaren muziekevenementen en is ook nog steeds DJ.

Luuk kijkt uit naar de nieuwe voorstelling 'The Second Chapter' in Zoetermeer en vertelt: "De 2,5 uur durende voorstelling Symphonic Rock Night is een toonaangevende muziekshow. Het theaterconcert, dat al door pers en publiek met lof is toegezwaaid, trekt volle zalen. De shows worden daarnaast hoog gewaardeerd. In een reactiebox, die na afloop in de foyers staat, reageren bezoekers enthousiast en het gemiddelde rapportcijfer scoort hoog met een 8,9" Hij is er maar wat trots op en ziet dit hoge cijfer als een blijk van waardering voor zijn inspanningen.

"Met een splinternieuwe show zorgt de 9-koppige profband voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als ‘Money’ van Pink Floyd, ‘Crime of the Century’ van Supertramp en ‘Stairway to heaven’ van Led Zeppelin" gaat hij verder. "Het is een spektakel van 2,5 uur. met een hoog Top 2000 gehalte, en een mooie licht- en videoshow waar je bij moet zijn geweest’’

Symphonic Rock Night stond dit seizoen al geprogrammeerd in vele Nederlandse schouwburgen. Braun: "De afgelopen weken stonden we in uitverkochte theaters in Doetinchem, Naaldwijk en Deventer. Ons gastenboek ontploft. Met dank aan onze gedreven muzikanten, die het best lastige materiaal van bands als Pink Floyd, Yes, Genesis, Rush, Earth and Fire, Focus en Solution perfect hebben ingestudeerd en het met veel passie laten horen.” 

Meer info en tickets: 


 Er zijn voor de nieuwe voorstelling ‘The Second Chapter’ nog slechts enkele kaarten. www.stadstheater.nl en www.symphonicrocknight.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden