Foto:

Pianoduo Beth and Flo in Centrum De Regenboog met “ Rachtime

Zoetermeer - Op woensdag 18 maart speelt het pianoduo Beth and Flo hun voorstelling “Rachtime” in Centrum De Regenboog in Zoetermeer. Twee pianistes, perfect op elkaar ingespeeld, die recitals geven vol humor en verrassingen. Virtuoos, muzikaal en ook flink eigenwijs,  dát  zijn  Beth  &  Flo !

Pianistes Elsbet   Remijn en Claudette   Verhulst  studeerden af aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Daar ontdekten ze dat ze graag samen op het podium staan als duo Beth & Flo. Het zijn pianistes om bloedserieus te nemen. Bloedserieus in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen.

In hun voorstelling Rachtime, geregisseerd door Elisabeth Boor, zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek. Want wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier te zetten...? Maak kennis met Beth & Flo en met de muziek die ze meebrengen: werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

woensdag, 18 maart 2020,   20.15 uur

Centrum De Regenboog , Nathaliegang  263 (wijk 19). Entree: €15   Tot 25 jaar: €5,-. Zoetermeerpas

: gratis


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden