Foto:

Kids Popsong club

Zoetermeer - Op woensdag 4 maart start bij CKC & partners een nieuwe zangclub voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar: Kids Popsong club. De groep repeteert op woensdagmiddag van 16.00 – 17.00 en wordt begeleid door zangeres, coach en popster Shirley Spoor.

Deze zanggroep is voor kinderen die graag popliedjes willen zingen en het leuk vinden om dat in een groep te doen net zoals bij ‘Kinderen voor Kinderen’. Plezier van het zingen staat voorop, maar natuurlijk wordt er gewerkt aan zangtechniek, zuiverheid, voordracht en presentatie. Naast het zingen wordt er natuurlijk ook gedanst en soms voor de ouders opgetreden.

Shirley Spoor is bij het grote publiek bekend als popster en zangeres van de popgroep Adlicious waarmee ze tweede werd in het vierde seizoen van Xfactor. Als succesvolle zangeres van een popgroep weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om op het podium veel energie uit te stralen.
Dit gaat ze dan ook de kinderen meegeven. Daarnaast coacht Shirley ook een aantal artiesten voor Sony Music NL. Eén repetitie kost €4,20 en de hele reeks van 18 keer kost €75,- Aanmelden kan via www.ckc-zoetermeer.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden