Foto:

Samen-aan-tafel-lunch tegen racisme

Zoetermeer - Door de Verenigde Naties is 21 maart uitgeroepen tot 'Internationale Dag ter Bestrijding van Racisme en Discriminatie'. Op deze dag maken Bibliotheek Zoetermeer, de Albert Heijn XL in het Stadshart en het  Digi -Taalhuis samen met jou een statementtegen racisme en discriminatie. Doe mee met de Samen-aan-tafel-lunch.

De Bibliotheek, Albert Heijn en het Digi-Taalhuis staan voor inclusie en verbondenheid. Daarom is iedereen welkom aan tafel. Eten verbindt en door eten leer je elkaar kennen. Ontmoet elkaar aan de lunchtafel en geniet van wereldse gerechten door iedereen gemaakt voor iedereen. Iedere bezoeker maakt een gerecht vanuit zijn of haar eigen culturele achtergrond. Al deze gerechten vormen samen een heerlijke lunch voor iedereen. De organisaties zorgen voor het drinken. De Samen-aan-tafel-lunch is op 21 maart van 12.00 -14.00 uur in het Forum de hoofdvestiging van Bibliotheek Zoetermeer (Stadhuisplein 1).

Geef jezelf snel op via www.forumzoetermeer.nl of aan de balie van de bibliotheek. Deelname is gratis, als je maar iets lekkers meeneemt. Doe je mee gezellig mee? Je bent van harte welkom.

Adres Forumbibliotheek:

Stadhuisplein 1

Zoetermeer

Tijd en data

12.00 – 14.00

Op zaterdag 21 maart 2020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden