Foto: Eddy Westveer (eddywestveer.com

Fascinating Jazz, 1 maart 2020

Fascinating Jazz met Frits  Landesbergen Sextet

Op zondagmiddag 1 maart, treedt de bekende vibrafonist Frits Landesbergen met zijn sextet op bij Fascinating Jazz, in het Golden Tulip Hotel te Zoetermeer. Deze virtuoze vibrafonist, drummer en arrangeur verwierf op zeer jonge leeftijd reeds veel succes! Ontdekt door Pim Jacobs, trad hij toe tot zijn band en heeft hij jarenlang ook Rita Reys begeleid. Hij ontving in 1987 reeds de Pall Mall Swing Award en een aantal jaren later mocht hij ook de prestigieuze Wessel Ilckenprijs in ontvangst nemen. Frits heeft met hele bekende namen gespeeld, zoals o.a. Buddy de Franco, Scott Hamilton, Milt Jackson, Joe Pass, Georgie Fame, Monty Alexander, om er slechts enkele te noemen. Daarnaast speelt Frits Landesbergen geregeld samen met zijn partner Joke Bruijs.

De bezetting van het Sextet bestaat uit pianiste  Francesca   Tandoi (I) Nanouck  Brassers, trompet - Jeroen Brokkelkamp, saxofoon - Matheus  Nicolaiewski, contrabas - en Willem Romers - drums en Frits  Landesbergen, vibrafoon.

Aangezien de belangstelling groot is, is het raadzaam om plaatsen te reserveren (geen reserveringskosten), zodat men zeker is van een plaats in de zaal. Dit kan via een e-mail naar jazz.reservering@gmail.com of telefonisch naar 079 3316177 (b.g.g. graag inspreken).

Het concert begint om 15:00 uur en de toegang is € 12,50 p.p.

Bezoekers van het jazzconcert kunnen na afloop, desgewenst gebruikmaken van het Fascinating Jazzmenu in het restaurant van het Golden Tulip Hotel, dit kan ook bij de stoelreservering kenbaar worden gemaakt; Het menu bedraagt voor bezoekers van Fascinating Jazz € 24,95 per couvert (i.p.v. € 29,95). Kijk ook op www.fascinating jazz.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden