Foto:

Kinepolis biedt extra (droog) vermaak tijdens de voorjaarsvakantie

Kinepolis biedt extra (droog) vermaak tijdens de voorjaarsvakantie   Tijdens de voorjaarsvakantie staan er extra veel filmvoorstellingen op het programma bij alle Kinepolis bioscopen, óók in de ochtend. Daarnaast is er ook een nieuw Kids Weekend aangekondigd op 7 en 8 maart rondom de nieuwe Disney/Pixar film Onward.

De weersverwachtingen voor volgende week zien er niet best uit, waardoor een uitje naar de bios -waar je lekker droog en warm in een comfortabele stoel zit- de perfecte uitkomst biedt. Kinepolis heeft komende week, zoals in iedere vakantie, extra veel familievoorstellingen ingepland in de ochtend en middag. Er is ruime keuze uit leuke familiefilms zoals Sonic, Kruimeltje, De Grote Slijmfilm en Spike en de Magische Steen. Het volledige aanbod is terug te vinden op de website van Kinepolis. De ruime openingstijden zijn van toepassing op alle Kinepolis vestigingen.

Kids Weekend met Onward op 7 en 8 maart
Ook na de voorjaarsvakantie kunnen ouders met de kids terecht bij Kinepolis. Op 7 en 8 maart is het weer Kids Weekend, wat betekent dat kinderen kunnen knutselen, kleuren en mee kunnen doen met verschillende andere activiteiten tijdens hun bezoek aan de bioscoop. Deze keer staat Kids Weekend in het thema van de film Onward, een prachtig verhaal over twee elvenbroers die op zoek gaan naar magie.

Kids Weekend met Onward is te beleven in:

2D: Schagen, Almere, Hoofddorp, Dordrecht, Jaarbeurs Utrecht, Enschede, Breda, Den Bosch, Oss, Den Helder, Huizen, Emmen, Zoetermeer, Groningen 3D: Hoofddorp, Dordrecht, Den Bosch, Almere, Jaarbeurs Utrecht, Breda, Groningen, Emmen, Huizen, Zoetermeer, Den Helder, Oss, Enschede, Schagen 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden