Op 3 maart start de Piëzo TalentenAcademie in het groen in Seghwaert. Meld je snel aan via  Jocelyn Heidweiller, Jocelyn@stichtingpiëzo.nl, 06 519 48 552 Foto: PR Stichting Piëzo
Op 3 maart start de Piëzo TalentenAcademie in het groen in Seghwaert. Meld je snel aan via Jocelyn Heidweiller, Jocelyn@stichtingpiëzo.nl, 06 519 48 552 Foto: PR Stichting Piëzo (Foto: )

Aanmelden voor de groene TalentenAcademie in Seghwaert

Bij de Piëzo TalentenAcademie kunnen kinderen- van groep zes van de basisschool t/m de tweede klas middelbare school- hun talent ontdekken en ontwikkelen.

Zoetermeer - Kinderen die buitenspelen in de natuur zijn blijer en gezonder zo blijkt uit onderzoek. Wie heeft deze herinneringen nog? Liggen in het hoge gras, peren plukken bij de boer en bloemenkransen vlechten. Kinderen spelen tegenwoordig veel binnen en groeien in Seghwaert op in een stedelijk gebied. Hoe weten kinderen wat 'Groen' betekent? Welke beroepen werken met 'Groen'? Als kinderen voor de natuur zorgen en meewerken aan een groene en duurzame wijk, moeten ze in de gelegenheid zijn een band met de natuur op te bouwen. Het groene lint door de wijk Seghwaert vormt de basis voor alle leuke activiteiten zoals: op pad met de landschapsarchitect, leer van een professioneel basketballer, bezoek de manege, dingen maken met resthout...
Kom jij gezellig mee doen en ontdekken waar jouw talenten liggen? Meld je aan. De gratis cursus start op 3 maart al! Cursusduur: 7 bijeenkomsten op dinsdag: 3 maart t/m 14 april en duurt van 15.30 tot 17.30 uur. Locatie Ichtuskerk Parkdreef. Aanmelden en informatie: Jocelyn Heidweiller, Jocelyn@stichtingpiëzo.nl, 06 519 48 552.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden