Vijftien deelnemers van de opleidingsgroep van Piëzo zijn gestart met een mbo-opleiding. Ze krijgen daarbij extra hulp op maat. (Foto: Piëzo)
Vijftien deelnemers van de opleidingsgroep van Piëzo zijn gestart met een mbo-opleiding. Ze krijgen daarbij extra hulp op maat. (Foto: Piëzo) (Foto: )

Deelnemers PiëzoMethodiek starten met mbo-opleiding

Vijftien enthousiaste deelnemers van de opleidingsgroep van Piëzo, de zogenaamde PiëzoMethodiek, zijn deze week gestart met hun mbo1-opleiding 'Entree, Dienstverlening en Zorg'.

Zoetermeer - Door deel te nemen aan de opleiding verbeteren hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. De deelnemers aan de opleidingsgroep zijn allen ingestroomd via de PiëzoMethodiek, een vijf stappenplan met als beoogd eindresultaat een opleiding of baan. Deze mbo1-opleiding sluit hier goed op aan.

De opleiding wordt verzorgd door MboRijnland en Piëzo regelt stageplekken en de stagebegeleiding. De stageplekken worden binnen het netwerk van Piëzo gevonden en nieuwe partners worden benaderd om mee te doen. De deelnemers aan de opleiding gaan leren en stage combineren. Zij krijgen extra hulp op maat van vrijwilligers met huiswerk, rekenen, Nederlandse taal of computerwerk.

Informatie

Ook belangstelling voor een dergelijk traject die leidt naar een opleiding en/of baan? Neem voor meer informatie over de opleidingen van Piëzo in Zoetermeer contact op met Paula Verweij, tel. 06-40579695.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden