CUVO steunt Ontmoetingspunt Verlies met cheque

Zoetermeer - Veel Zoetermeerders kennen een groot verlies in hun leven. Het verliezen van een partner, vriend(in), kind of andere dierbare laat diepe littekens na. Er zijn ook andere grote verliezen in het leven, zoals het verliezen van je gezondheid, baan, relatie, huwelijk etc. De Bibliotheek organiseert al geruime tijd het Ontmoetingspunt Verlies in het Forum, haar hoofdvestiging. Het Ontmoetingspunt Verlies is er voor iedereen, die te maken heeft met een vorm van verlies. Lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten, herkenning vinden bij elkaar en ervaringen met elkaar delen. Onder de bezoekers ontstaan regelmatig spontaan vriendschappen. Het ontmoetingspunt wordt geleid door vrijwilligers.

Zo'n mooi initiatief wil uitvaartzorg CUVO van harte ondersteunen. Op 14 februari heeft Frank Franse van CUVO een cheque van €1500 overhandigd aan Kevin de Kok, manager van de bibliotheek. Met dit geld kan het Ontmoetingspunt Verlies haar goede werk voortzetten om alle inwoners die hier behoefte aan hebben kosteloos een luisterend oor te bieden.

Er zijn tweemaal in de maand laagdrempelige bijeenkomsten in Het Forum. Iedereen is welkom met zijn of haar eigen verhaal. Op de website www.forumzoetermeer.nl kunt u verdere informatie vinden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden