De band KOKO Cherry
De band KOKO Cherry (Foto: M. Klopper)

Stormachtige middag bij TV Seghwaert

Afgelopen zondag 9 februari ging het er niet alleen buiten, maar ook in het clubgebouw van tennisvereniging Seghwaert hevig aan toe. In het kader van het landelijke event ‘Gluren bij de buren’ waren er in Zoetermeer maar liefst op 68 plaatsen 71 acts die 210 optredens verzorgden. Bij Tennisvereniging Seghwaert trad de band KOKO Cherry op.
Ondanks het stormachtige weer kwamen ruim 130 mensen naar TV Seghwaert in het Van Tuyllpark. Uiteraard niet voor een ‘potje’ tennis, maar voor een optreden van KOKO Cherry. Zij speelden in drie sessies vooral rock en roll, blues- en rockmuziek uit de jaren 60 en 70. De laatste en meest spetterende sessie duurde ruim een uur. Dat leidde tot groot enthousiasme onder de circa honderd aanwezigen. Er werd uitbundig meegezongen maar ook gedanst op bekende nummers uit de gouden muziekjaren van de sixties en seventies.
Gezien het succes van deze middag bij TV Seghwaert, is de kans groot dat zij KOKO Cherry ook volgend jaar gastvrijheid verleent in het kader van ‘Gluren bij de buren’.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden