Duo-expositie Ateliers1819 "Heleen en Heleen" in het NH hotel

Op zondag 23 februari 2020  om 15.00 uur vindt in het NH hotel in Zoetermeer de opening plaats van de duo expositie  "Heleen en Heleen" van de fotograaf Heleen Brouwer en beeldend kunstenaar Heleen de Lange.

Zoetermeer - Heleen Brouwer is afgestudeerd aan de Rotterdamse fotovakschool. Ze fotografeert graag buiten in de natuur, meestal met een macro-lens. Er komt dan een wereld tevoorschijn die we niet zien als we wandelen in de natuur. Tijdens een vorige expositie over insecten zei een bezoeker: "Ik ben veel buiten, maar het is mij nooit opgevallen dat een insect zo mooi en indrukwekkend kan zijn". Nu onthult zij het micro-universum waarbij zij gebruik maakt van macro-lens en microscoop.

Heleen de Lange verdiept zich al schilderend in de medemens. Door te werken met het paletmes geeft zij de gelaagdheid van het leven weer. Ze verwerkt in haar schilderijen ook papier, jute en zand. Naast de mens is de natuur een inspiratiebron voor Heleen. Ook is er abstract werk van haar te zien op deze expositie. 

Kunstenaarsvereniging Ateliers 1819 uit Rokkeveen organiseert regelmatig een duo-expositie. Doel is kunst in de wijk bekendheid te geven. De expositie is van 22 februari  tot en met 9 april 2020 alle dagen vrij te bezichtigen in het NH Hotel, Danny Kayelaan 20 in Zoetermeer.

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden