Nog geen idee wat je je geliefde gaat geven op Valentijnsdag. Loop dan deze week even binnen in de bibliotheek.
Nog geen idee wat je je geliefde gaat geven op Valentijnsdag. Loop dan deze week even binnen in de bibliotheek. (Foto: )

Zelf Valentijnscadeau maken in bibliotheek

Valentijnsdag, wie is er niet gevoelig voor. Toch leuk om een cadeautje om op deze speciale dag te krijgen. Nog leuker is het als deze ook zelfgemaakt is. Hiervoor kan men deze week terecht in de bibliotheek in Zoetermeer.

Zoetermeer - Valentijnsdag is de dag bij uitstek om je geliefde al dan niet anoniem te verrassen. Wie deze dag echt wil scoren doet er goed aan om met een origineel cadeau op de proppen te komen. Een bloemetje is leuk, maar dat kan natuurlijk niet tippen aan een zelfgemaakte romantische boodschap gegoten in chocolade.

Printers

Daarvoor moet je deze week in de hoofdvestiging van de bibliotheek in Zoetermeer, het Forum, zijn. Daar staan chocoladeprinters klaar om echt iets moois te maken. Iedereen kan binnenlopen om hier de naam van zijn of haar geliefde in chocolade te laten printen. Hoe origineel is dat?

Kaartje kopen

De printers staan nog tot en met 14 januari klaar in het Forum. Kom naar het Forum van 18.30 tot 21.00 uur. Een kaartje voor deze activiteit kan je online kopen op de website van het Forum. www.forumzoetermeer.nl/activiteiten/2020-02-10/het-ultieme-valentijnscadeau

Meer berichten
Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden