Artiesten van Circo di Strada in Dubai.
Artiesten van Circo di Strada in Dubai. (Foto: )

Zoetermeerse artiesten treden op in Dubai

Zoetermeer - Het Zoetermeerse circusgezelschap Circo di Strada groeit de laatste jaren sterk internationaal. Zo traden ze al in diverse landen over de hele wereld op. Jori Veldhuizen, eigenaar en uitvoerend artiest, vindt zowel lokaal, nationaal als internationaal optreden allemaal even geweldig, maar: "Het is natuurlijk fantastisch dat onze parades ook internationaal zo gewaardeerd worden."

Begonnen in Zoetermeer, heeft Jori van kinds af aan met veel passie gewerkt aan het laten groeien van zijn entertainment. Met zijn bedrijf Jovel Entertainment ontwikkelt hij, naast verschillende shows en acts, ook meerdere circusparades. De performances traden de laatste jaren op door heel Nederland en op meerdere festivals en parades in diverse landen van Europa en ook in bijvoorbeeld Hong Kong, Macau en afgelopen week was de primeur in Dubai!

In Dubai speelde de circusparade op 16, 17 en 18 januari met acht artiesten in een enorme shopping mall voor duizenden bezoekers tijdens het Dubai Shopping Festival. Diverse circus disciplines waren daarbij vertegenwoordigd; steltlopen, hoge eenwieler, diabolo en jongleren. 'Het publiek is altijd verrast door de veelzijdigheid en vrolijkheid. Het optreden is ook muzikaal ondersteund en de kostuums zijn kleurrijk en groots' aldus Jori.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden