Nahed Pasterkamp laat mensen genieten van zijn signature dish.
Nahed Pasterkamp laat mensen genieten van zijn signature dish. (Foto: )

PLUS Verheul zoekt zes creatieve hobbykoks

Zoetermeer - Zaterdag 25 januari is PLUS Verheul gestart met de PLUS a-la-carte actie. Elke maand geeft een chef of hobbykok van een Zoetermeers restaurant in de supermarkt zijn/haar 'signature dish' prijs en laat het gerecht proeven aan klanten. Van de ingrediënten van het gerecht wordt een verspakket samengesteld dat bij PLUS Verheul verkrijgbaar is.

Nahed Pasterkamp van restaurant De Sniep trapte af met een heerlijk gekruide stoofschotel. Het was gelijk gezellig druk bij haar stand en de verspakketten vlogen als spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank Het verspakket van dit smaakvolle stoofgerecht is nog de hele week verkrijgbaar bij PLUS Verheul, gemak dient de mens!

In de loop van het jaar komen The Old Pal, Smaak & Vermaak, De Zoetelaar, Hoeve Kromwijk en Stage Kitchen & Café nog bij PLUS over de vloer. Voor februari, maar ook voor vijf andere 'sessies' gedurende het jaar, zoekt PLUS nog zes creatieve hobbykoks die hun favoriete gerecht maken en laten proeven in de winkel. Van dat gerecht wordt ook een verspakket samengesteld! Hoe leuk is dat!!

Meld je snel aan op https://www.facebook.com/PlusVerheul/ of door een mail te sturen aan verheul@plussupermarkt.nl. Wie weet mag je dan je kookkunsten vertonen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden