Foto:

Feestelijke presentatie cultureel programma 55-plussers

Zoetermeer - CKC & partners brengt ook dit voorjaar onder de naam 'Uit de Kunst' een programma speciaal voor 55-plussers uit met onder andere lezingen en workshops, die overdag plaatsvinden. Het thema is Italië en op vrijdag 7 februari van 14.00 – 16.00 uur presenteren we het programma op feestelijke wijze.

Het wordt een gezellig samenzijn met een hapje, drankje, livemuziek en diverse sprekers die je inspireren, informeren en adviseren over het programma. Binnen de Uit de Kunst-activiteiten die in maart en april zijn gepland, vind je lezingen over architectuur, opera, La Dolce Cinema, design van mode & accessoires en een meezingconcert en Bel Canto. Verder zijn er workshops als dans de Tarantella, schilderen van een Toscaans landschap en de Mona Lisa, Panorama Italia maken van glas, tafelpronkstuk maken in keramiek en zijden sjaal beschilderen.

De toegang tot de feestelijke presentatie is gratis, wel graag van tevoren aanmelden via mvc@ckc-zoetermeer.nl onder vermelding van je naam en het aantal personen. Het volledige programma is te bekijken op: uitdekunst.ckc-zoetermeer.nl of af te halen bij de receptie van CKC & partners (Leidsewallen 80).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden